GPDR
Privatumo politika
projektai-lsd Lietuvos standartizacijos departamentas
Standartų projektų portalas

Projekto etapai

1. Prioritetinių darbo temų pažymėjimas ir ekspertų skyrimas
2. Projektas
3. Viešoji apklausa
Nuo 2025-07-27 iki 2025-09-25
4. Closure of enquiry
5. Submission to Formal Vote

Organizacija

CEN Europos standartizacijos komitetas

ICS

67.060 - Varpinių ir ankštinių javų grūdai bei jų gaminiai

Technikos komitetas

TK 15 Grūdai, grūdų produktai, duona, pašarai

Užsienio technikos komitetas

CEN/TC 338

Komentarų skaičius

0

Komentavimo pradžia

2025-07-27

Taikymo sritis

ISO 21415-2:2015 specifies a method for determining the content of wet gluten and the gluten index for wheat flours (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.) by mechanical means. This method is directly applicable to flours. It also applies to common and durum wheat after grinding, if their particular size distribution meets the specification given in Table B.1.

Ryšiai

Pakeis
LST EN ISO 21415-2:2016