prEN ISO 16634-2
Maisto produktai. Visuminio azoto kiekio nustatymas pagal Diuma (Dumas) principą ir žalių baltymų kiekio skaičiavimas. 2 dalis. Varpiniai bei ankštiniai javai ir varpinių javų produktai (ISO/DIS 16634-2:2025)
Standarto projektas Viešoji apklausaProjekto etapai
1. Prioritetinių darbo temų pažymėjimas ir ekspertų skyrimas
2. Projektas
3. Viešoji apklausa
Nuo 2025-10-17
iki 2025-12-16
4. Closure of enquiry
5. Submission to Formal Vote
Organizacija
CEN Europos standartizacijos komitetasICS
67.060 - Varpinių ir ankštinių javų grūdai bei jų gaminiaiTechnikos komitetas
TK 15 Grūdai, grūdų produktai, duona, pašaraiUžsienio technikos komitetas
CEN/TC 338Komentarų skaičius
0Komentavimo pradžia
2025-10-17Taikymo sritis
ISO 16634-2:2016 specifies a method for the determination of the total nitrogen content and the calculation of the crude protein content of cereals, pulses and milled cereal products. This method, like the Kjeldahl method (see References [1] and [6]), does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen. For the calculation of the protein content, various conversion factors are used (see 3.2).Ryšiai
Pakeis