prEN ISO 2825
Prieskoniai ir pagardai. Malto mėginio paruošimas analizei (ISO/DIS 2825:2025)
Standarto projektas Viešoji apklausaProjekto etapai
1. Prioritetinių darbo temų pažymėjimas ir ekspertų skyrimas
2. Projektas
3. Viešoji apklausa
Nuo 2025-04-04
iki 2025-06-17
4. Closure of enquiry
5. Submission to Formal Vote
Organizacija
CEN Europos standartizacijos komitetasICS
67.220.10 - Prieskoniai ir pagardaiTechnikos komitetas
TK 51 Maisto analizėUžsienio technikos komitetas
CEN/SS C01Komentarų skaičius
0Komentavimo pradžia
2025-04-04Taikymo sritis
Basis for this method is the laboratory sample obtained by the method specified in ISO 948. The principle of determination consists in grinding the laboratory sample, which has been previously mixed, to obtain particles of the size specified in the International Standard appropriate to the spice or condiment concerned or, if not so specified, to obtain particles of size approximately 1 mm.Ryšiai
Pakeis