FprEN 12983-2
Indai maistui gaminti. Virtuvės indai, naudojami ant krosnelių, viryklių ar kaitlenčių viršaus. 2 dalis. Bendrieji reikalavimai, keliami keraminiams indams
Standarto projektas NaujasProjekto etapai
1. Decision on WI Proposal
2. Projektas
3. Viešoji apklausa
Nuo 2020-03-03
iki 2020-05-02
4. Closure of enquiry
5. Submission to Formal Vote
Organizacija
CEN Europos standartizacijos komitetasICS
97.040.60 - Virtuvės reikmenys, įrankiai ir lėkštėsTechnikos komitetas
TK 51 Maisto analizėUžsienio technikos komitetas
CEN/TC 194Komentarų skaičius
0Taikymo sritis
This document specifies safety and performance requirements of domestic ceramic and glass ceramic cookware for use on top of a stove, cooker or hob. This document envisages that oven top applications for ceramic utensils involves all or specific parts of the cooking operation for example the browning of meat, where the remainder of the cooking may be completed in an oven or on top of the stove. NOTE Requirements for suitability for use with induction hobs are in the process of being compiled.Ryšiai
Pakeis