prEN ISO 21415-2
Kviečiai ir kvietiniai miltai. Glitimo kiekis. 2 dalis. Šlapiojo glitimo ir glitimo indekso nustatymas mechaninėmis priemonėmis (ISO/DIS 21415-2:2025)
Standarto projektas Viešoji apklausaProjekto etapai
1. Prioritetinių darbo temų pažymėjimas ir ekspertų skyrimas
2. Projektas
3. Viešoji apklausa
Nuo 2025-07-27
iki 2025-09-25
4. Closure of enquiry
5. Submission to Formal Vote
Organizacija
CEN Europos standartizacijos komitetasICS
67.060 - Varpinių ir ankštinių javų grūdai bei jų gaminiaiTechnikos komitetas
TK 15 Grūdai, grūdų produktai, duona, pašaraiUžsienio technikos komitetas
CEN/TC 338Komentarų skaičius
0Komentavimo pradžia
2025-07-27Taikymo sritis
ISO 21415-2:2015 specifies a method for determining the content of wet gluten and the gluten index for wheat flours (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.) by mechanical means. This method is directly applicable to flours. It also applies to common and durum wheat after grinding, if their particular size distribution meets the specification given in Table B.1.Ryšiai
Pakeis