prEN ISO 5530-1
Kvietiniai miltai. Tešlos fizikinės charakteristikos. 1 dalis. Vandens absorbcijos ir reologinių savybių nustatymas naudojant farinografą (ISO/FDIS 5530-1:2025)
Standarto projektas Viešoji apklausaProjekto etapai
1. Prioritetinių darbo temų pažymėjimas ir ekspertų skyrimas
2. Projektas
3. Viešoji apklausa
Nuo 2025-09-26
iki 2025-11-25
4. Closure of enquiry
5. Submission to Formal Vote
Organizacija
CEN Europos standartizacijos komitetasICS
67.060 - Varpinių ir ankštinių javų grūdai bei jų gaminiaiTechnikos komitetas
TK 15 Grūdai, grūdų produktai, duona, pašaraiUžsienio technikos komitetas
CEN/TC 338Komentarų skaičius
0Komentavimo pradžia
2025-09-26Taikymo sritis
This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure. The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.). NOTE This document is related to ICC 115/1[5] and AACC Method 54-21.02[6].