GPDR
Privatumo politika
projektai-lsd Lietuvos standartizacijos departamentas
Standartų projektų portalas

Projekto etapai

1. Prioritetinių darbo temų pažymėjimas ir ekspertų skyrimas
2. Projektas
3. Viešoji apklausa
Nuo 2025-09-26 iki 2025-11-25
4. Closure of enquiry
5. Submission to Formal Vote

Organizacija

CEN Europos standartizacijos komitetas

ICS

67.060 - Varpinių ir ankštinių javų grūdai bei jų gaminiai

Technikos komitetas

TK 15 Grūdai, grūdų produktai, duona, pašarai

Užsienio technikos komitetas

CEN/TC 338

Komentarų skaičius

0

Komentavimo pradžia

2025-09-26

Taikymo sritis

This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure. The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.). NOTE            This document is related to ICC 115/1[5] and AACC Method 54-21.02[6].