EN 12983-2:2023/prA1
Indai maistui gaminti. Virtuvės indai, naudojami ant krosnelių, viryklių ar kaitlenčių. 2 dalis. Bendrieji reikalavimai, keliami keraminiams indams ir stikliniams dangčiams
Standarto projektas Viešoji apklausaProjekto etapai
1. Decision on WI Proposal
2. Projektas
3. Viešoji apklausa
Nuo 2024-10-15
iki 2024-12-21
4. Closure of enquiry
5. Submission to Formal Vote
Organizacija
CEN Europos standartizacijos komitetasICS
97.040.60 - Virtuvės reikmenys, įrankiai ir lėkštėsTechnikos komitetas
TK 51 Maisto analizėUžsienio technikos komitetas
CEN/TC 194Komentarų skaičius
0Komentavimo pradžia
2024-10-15Taikymo sritis
This document specifies safety and performance requirements of domestic ceramic and glass ceramic cookware for use on top of a stove, cooker or hob. This document envisages that oven top applications for ceramic utensils involve all or specific parts of the cooking operation, for example, the browning of meat, where the remainder of the cooking can be completed in an oven or on top of the stove. NOTE Requirements for suitability for use with induction hobs are in the process of being compiled.Ryšiai
Pagrindinis
LST EN 12983-2:2023
Indai maistui gaminti. Virtuvės indai, naudojami ant krosnelių, viryklių ar kaitlenčių viršaus. 2 dalis. Bendrieji reikalavimai, keliami keraminiams indams